Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорення проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР в 2019 році
2018-05-21

У травні 2018 року на постійних комісіях міської ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв'язку, екологічної політики, з питань бюджету, інвестицій та підприємництва та Погоджувальній раді керівників депутатських фракцій обговорювали питання участі в конкурсі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в 2019 році.

На обговорення було винесено проекти по реконструкції загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 1 ім. Панаса Мирного, № 9 та МСШ № 5, створення комплексної системи  поводження з твердими побутовими відходами у Миргородському районі Полтавської області та будівництво велосипедних доріжок по вул. Гоголя в місті Миргороді Полтавської області.

Проекти по реконструкції навчальних закладів та створення ТПВ у Миргородському районі Полтавської області комісіями та Погоджувальною радою було підтримано одноголосно. А  проект "Будівництво велосипедних доріжок по вулиці Гоголя в місті Миргороді Полтавської області" не підтримано комісією міської ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв'язку, екологічної політики.

На сесії міської ради, яка відбулася 18 травня 2018 року, Проект "Будівництво велосипедних доріжок" не набрав достатньої кількості голосів. Хоча, затверджений сесією План реалізації Стратегії Миргородського субрегіону на період до 2018-2020 роки передбачає окремий напрям розвитку бізнесу та зеленої економіки - розвиток екологічно чистого транспорту, в тому числі і будівництво велосипедних доріжок. Всі інші проекти для участі в конкурсі підтримані майже одноголосно.

Тому, для участі у конкурсі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в 2019 році до 01.06.2018 року буде подано 4 проекти: реконструкція ЗОШ № 1 імені Панаса Мирного, ЗОШ № 9, МСШ № 5 та створення комплексної системи  поводження з твердими побутовими відходами у Миргородському районі Полтавської області.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]