Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорення проектів ДФРР
2016-05-05

  У зв’язку з новими вимогами у оформленні проектів, що подаються до Державного фонду регіонального розвитку виконавчий комітет Миргородської міської ради виносить на громадське обговорення наступні проекти.

  1. «Створення комплексної системи поводження з твердими побутовими відходами у Миргородському районі Полтавської області». Загальна вартість проекту 2 млн. 696 тис. грн., обсяг співфінансування проекту з міського бюджету 150,0 тис. грн. Актуальність проекту. Модернізація у сфері поводженнями з відходами зокрема є однією з найактуальніших тем для територіальних громад. Комплекс проблем, що виникають у цій галузі, створюють ризики техногенних аварій та екологічних небезпек. Для міських та селищних громад наявність сучасної інженерної інфраструктури та екологічна безпека є виключною умовою подальшого розвитку. Адже, екологічний стан та природні ресурси є тими конкурентними перевагами, які приваблюють туристів та відпочиваючих.
  2. «Реконструкція мосту через річку Хорол, загальною довжиною 116 м по вул. Гоголя у м. Миргороді Полтавської області». Загальна вартість проекту 19 млн. 914тис. 106 грн., обсяг співфінансування проекту з міського бюджету у 2017 році 365 тис. 636 грн. Актуальність проекту полягає у відсутності альтернативного способу забезпечення транспортного та пішохідного сполучення у м. Миргорода через р. Хорол по вул. Гоголя окрім реконструкції діючого об’єкту. Проект планується впровадити у 2016 році. Подання проекту необхідне для залучення коштів, що не були використані у 2015 році. Причиною не використання коштів стало пізнє надходження субвенції з державного бюджету (грудень 2015року).
  3. «Реконструкція теплових мереж котельні по вул. Прорізній, 4-А з підключенням теплового навантаження від котельні, розташованій по вул. Гоголя, 34-А в м. Миргород». Загальна вартість проекту 2 млн. 917 тис. 988 грн., обсяг співфінансування проекту з міського бюджету 291 тис. 800 грн. Актуальність проекту полягає у виведенні з експлуатації морально та технічно застарілої котельні, результатом чого буде підвищення якості послуг теплопостачання і, щонайголовніше, ліквідація джерела шкідливих викидів, яке знаходиться в житловому районі.
  4. «Реконструкція стадіону "Старт" по вул. Гоголя, 175 в м. Миргороді». Загальна вартість проекту 7 млн. 440 тис. 550 грн., обсяг співфінансування проекту з міського бюджету 2 млн. 232 тис. 165 грн. Актуальність проекту полягає у відсутності альтернативного способу розвитку деяких видів спорту (футбол, регбі, легка атлетика) за відсутності сучасного футбольно-легкоатлетичного стадіону в м. Миргороді.
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]