Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорення єдиної платформи е-сервісів для місцевих громад
2017-08-31

Міський голова Сергій Соломаха та начальник відділу інформаційного забезпечення апарату міської ради Віталій Логвин взяли участь у робочій зустрічі з обговорення єдиної платформи е-сервісів для місцевих громад. В рамках воркшопу було презентовано дослідження користувачів е-сервісів та інструментів е-демократії, що створені і в рамках програми, і активістами та волонтерами.

Учасники обговорили підхід до створення платформи, протестували сервіси та проголосували за найкорисніші та найякісніші.

Метою заходу є розробка е-кабінету, з якого в один клік кожен матиме доступ до всіх сервісів та інструментів у сфері е-демократії, е-уряду, розроблених за кошти бюджету, донорів, іт-волонтерів/стартаперів. В ньому можна буде отримувати корисні повідомлення замість спаму, листування через цей е-кабінет матиме юридично значиму історію взаємин з владою, бюджетними установами та дасть можливість створити правдивий профайл громадянина.

Захід проводився Фондом Східна Європа в рамках українсько-швейцарської програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) спільно з Центром розвитку інновацій НаУКМА, «Асоціацією відкритих міст» та за підтримки Державного Агентства з питань електронного урядування України.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]