Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обережно, ожеледиця!
2016-01-12

За прогнозами Полтавського обласного центру з гідрометеоролії, вночі та вранці 12 січня  очікується туман, видимість 200-500м/с, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, пориви південно-західного вітру 15-20м/с. Упродовж дня  буде дощова погода з мокрим снігом. У зв’язку з цим,  закликаємо громадян дотримуватися елементарних правил безпеки при перебуванні на вулиці.

Щоб зменшити ризик травмувань при ожеледиці звертаємося до водіїв не користуватися індивідуальним транспортом. Перевізники  мають бути уважнішими на дорогах, контролювати швидкість транспортного засобу: крім того, що через ожеледицю значно ускладнюється процес керування автомобілем (зокрема збільшується гальмівний шлях), пішоходи можуть падати, переходячи дорогу.

Пішоходам радимо користуватися «льодоступами» та бути обережними при переході проїжджої частин доріг. Людям похилого віку та вагітним жінкам краще в такі дні не виходити на вулицю, або брати з собою палицю з гумовим наконечником чи шипом. Якщо ви впали і через деякий час відчули нудоту, біль у голові, суглобах, на тілі з’явилися пухлини – терміново зверніться до травмпункту.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]