Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новини з дитячої музичної школи
2016-04-19

Нещодавно учні Миргородської дитячої музичної школи ім.А.П.Коломійця взяли участь у V всеукраїнському конкурсі-огляді Олени Вериківської, що традиційно проходить в останню неділю березня у Київському інституті музики ім.Р.М.Глієра.

Конкурс має багату творчу  історію та традиції, відкрив сотні нових імен, що стали відомими артистами і професійними музикантами. У 2011 році конкурс отримав статус Всеукраїнського, увійшовши до складу Асоціації академічних музичних конкурсів (Україна). Популярність конкурсу надзвичайно висока, тому не випадково, що кількість учасників щороку збільшується, а географія розширюється. У  творчих змаганнях бере участь велика кількість обдарованих піаністів з усіх областей України.

Учні нашої дитячої музичної школи вже більше 10 років беруть участь у цьому конкурсі. Багаторазовими лауреатам його ставали наші випускники Валерій Лимаренко і Маріанна Боднарчук, Роман Гранько і  Ярослава Осадча.

            Цього року на конкурсі Миргородську дитячу музичну школу представляли дві учениці викладача Вершиніної Л.В. – Боднарчук Іванна (яка вже вп'яте бере участь у конкурсі) та Ткаченко Аміна (вперше на конкурсі). Дівчатка отримали переконливі перемоги у своїх вікових категоріях – нагороджені дипломами лауреата I ступеня.

Колектив школи щиро вітає учениць та викладача з перемогою та бажає нових творчих здобутків!

Ірина Кацарська?

директор Миргородської дитячої музичної школи ім.А.П.Коломійця

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 22 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]