Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новини спорту: «Удайський козак 2020»
2020-10-05

Спортсмени «Миргородської фортеці» здобули перше загальнокомандне місце в Чемпіонаті Полтавської області з Кіокушин будо карате серед дітей, юнаків та дівчат «Удайський козак 2020», що відбувся3 жовтня в місті Пирятин. Близько 150 юних каратистів з різних міст Полтавської області з‘їхалися позмагатись, а саме: СК м Полтави, Кременчука, Миргорода, Решетилівки та Гребінки. Миргород представляла і вдало виступила команда СК «Миргородська фортеця».

Перші місця посіли в своїх категоріях: Зайцев Д., Лазоренко О., Шуваткін Д, Гасанов З., Ткач М., Гергель Я., Панов А., Сиров І., Гринченко Н., Панченко Н., Апончук О., Рудченко К., та Безлюдний Є. Другі місця: Губенко М., Єремейчук Н., Москаленко Д., Василов М., Гуляєв Н., Недосвітій В., Рубан А., Пуха О. І треті місця: Зайцев В., Стрілець Л., Хмара О., Петриченко О. Також відзнаку «За найкращу техніку» на цих змаганнях отримав Лазоренко Олександр! Отже в командному заліку СК «Миргородська фортеця» - перше місце, СК «Щит і Меч» Полтава - друге місце, і СК Пирятин - третє місце! Дякуємо нашим тренерам Івку І.В. та Клименку Д.С. за те що так добре та професійно підготували наших спортсменів! Дякуємо організаторам цих змагань Ковтуну В. та Вдовіну В., а також ПОФКК, дякуємо потужному батьківському корпусу СК «Миргородська фортеця» за організовану поїздку і підтримку. Бажаєм нашим каратистам міцного здоров‘я, нових перемог та не зупинятися на досягнутому!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]