Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новини на книжкових полицях
2015-08-27

Останнім часом полиці міської публічної бібліотеки для дорослих поповнилися новими цікавими і різними виданнями. Хочеться вам розповісти хоча б про деякі з них, щоб ви знали, що на вас уже чекає книжка вашої мрії - приємний компаньйон та цікавий співрозмовник!  Книга Андрія Кокотюхи "Вогняна зима" - це гостросюжетна, пристрасна і буремна історія Революції Гідності очима її учасників з обох боків барикад. Це художня книга, яка, проте, допомагає зрозуміти краще події ще недавньої історії.

Абонемент із радістю може запропонувати читачам нові художні твори українських авторів, які користуються величезним попитом: збірка "Волонтери. Мобілізація добра", упорядкована культовою письменницею Іреною Карпою, об'єднала вірші, оповідання, есеї про волонтерство десяти українських авторів, серед яких такі легендарні сучасні українські письменники, як Сергій Жадан, Макс Кідрук, Ірен Роздобудько, а серед героїв - звичайні люди з незвичайними серцями, волонтери - "мирні воїни світла".

Новий роман Володимира Лиса зі зворушливою назвою "Країна гіркої ніжності" нікого не залишить байдужим. Це знову історія доль на зрізі епохи, розповідь про три різні жіночі життя та їх шляхи до кохання.

Читачі дуже люблять книги Світлани Талан, тому ми намагаємося придбати всі новинки. Ось і черговий роман "Оголений нерв" не поступається іншим за відвертістю та гостротою порушених тем. На цей раз авторка пише про війну, про криваве сьогодення, яке розділяє людей на друзів і ворогів, на побратимів і противників. Війна проходить по родинах і по душах героїв, залишаючи криваві сліди. Її героям доведеться пережити окупацію та вчитися жити заново.

Читальна зала тепер теж може похвалитися новим ювілейним виданням творів Василя Симоменка - двотомником "Спадщина", упорядкованим його приятелем і сучасником Василем Яременком. Це видання досить повно відображає достойний творчий доробок трагічно загиблого українського поета.

Книга Олега Криштопи та Андрія Охрімовича "Україна. Загартована болем" - цікаве та непересічне видання, що розкриває невідомі факти про найсуперечливіші історичні події. Автори запрошують повернутись у минуле і зробити із цих подій власні висновки.

Навчальний посібник "Українська мова за професійним спрямуванням" допоможе вчителям-філологам, а також тим, хто цікавиться українською мовою більш глибоко та детально.

Окрасою нашого фонду, без сумніву, буде і збірка вибраних творів Миколи Вінграновського, видана "Смолоскипом" у серії "Шістдесятники".

А ще на численні прохання читачів тепер у нас є розкішна ілюстрована енциклопедія "Автомобілі", що зібрала інформацію про найвідоміші класичні моделі всіх основних світових марок, а також про найлегендарніші спортивні машини.

Ці та багато інших книжкових новинок чекають на вас у міській бібліотеці для дорослих ім. Д.Гурамішвілі.

Маргарита ОЛІЙНИК-ЛОКАЙ,

бібліограф Миргородської міської

публічної бібліотеки для дорослих ім. Д.Гурамішвілі

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]