Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новини міні-футболу
2020-06-24

З 11 по 23 червня 2020 року на штучному майданчику міського стадіону "Старт" проходили запеклі баталії з міні–футболу в залік міської Спартакіади трудових колективів.  Цьогоріч за першість в даному виді спорту змагалися 8 команд, які представляють колективи своїх підприємств та установ.

Передбачити склад фіналістів було неможливо, адже після кожного ігрового дня позиції команд в турнірній таблиці стрімко змінювалися. 
За результатами проведених попередніх ігор у вирішальних зустрічах за призові місця зійшлися команди "Держустанови" та "Мінводи" – за 3 місце, та команди "Коледж" і "Освіта" – за 1 місце. Обігравши команду суперників з рахунком 4:3 в запеклій боротьбі, команда "Мінводи" посіла 3 місце в цьогорічних змаганнях. Срібло дісталося команді "Коледж", які з рахунком 4:7 поступилися першістю команді "Освіта". Отже, за результатами фінальної зустрічі, освітяни стали чемпіонами Спартакіади з міні-футболу в 2020 році!
Після завершення цього виду змагань сталися зміни в командному заліку спартакіади: на перше місце вийшла команда "Освіта", набравши 85,5 залікових очок, на друге місце опустилася команда 3 ТВУЗ з 79,5 очками, на третє місце перейшла команда "Коледж", маючи в заліку 70,5 очок, а четверте місце посідає команда "Держустанов" з 69 очками.
З такими проміжними результатами учасники міської спартакіади трудових колективів наближаються до її наступного етапу – змагань з волейболу.
 
Слідкуємо за перебігом спортивних подій надалі!
 
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]