Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новини греко-римської боротьби
2016-12-22

У цьому році наші борці греко-римського стилю стали  призерами чемпіонатів України  у всіх вікових групах: Сиверин Сергій – ІІ місце (вага 85 кг) – дорослі; Степанюк Микола – ІІ місце (50 кг) – молодь; Балко Ігор – ІІ місце (50 кг) – юнаки. Крім цього, офіційно у склад збірної України ввійшли Сиверин Сергій і Степанюк Микола, які найближчим часом візьмуть участь у міжнародних стартах.

На міжнародному турнірі  з греко-римської боротьби, що відбувся в Полтаві 9-11 грудня  учень ЗОШ №1 Полістрант Володимир у запеклій боротьбі завоював бронзову медаль.

У змаганнях брали участь  команди Молдови і Придністров"я, а також збірні всіх областей України, у тому числі й Києва. Серед учасників були представники чотирьох ліцеїв-інтернатів спортивного профілю і 32 спортсмени – переможці та призери чемпіонатів України.

8-10 листопада в Харкові  на Кубку України з греко-римської боротьби серед молоді до 20 років ІІ місце  здобув Степанюк Микола ( вагова категорія до 50 кг).

20 листопада відбулася відкрита першість  ДЮСШ серед  юнаків, в якій, крім наших спортсменів, узяли участь юні борці з Хорола.

Чемпіонами змагань у своїх вагових категоріях стали Ягупов Юсіор, Мотречко Микола, Гоністратенко Максим, Мамедов Сеймур, Сисоєв Іван (усі з МСШ №5), Москаленко Максим (днз-нвк «Гелікон»), Ярмоленко Віталій, Полістрант Володимир (ЗОШ №1).

У Черкасах на Всеукраїнському турнірі, де брали участь представники 27 міст України, наші миргородці успішно змагалися: І місце отримали Полістрант Володимир (58 кг) і Сидоренко Дмитро (66 кг), ІІ місце – Прядун Андрій (63 кг), ІІІ місце – Мамедов Сеймур (53 кг).

У цей же час на V  спортивних іграх України в Запоріжжі Балко Ігор виборов ІІ місце.

Сергій Шудєгов,

тренер ДЮСШ

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]