Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новини футболу
2016-03-29

З 5 січня по 15 березня цього року юнацькі команди Миргородської ДЮСШ брали  участь в чемпіонаті дитячо-юнацької футзальної ліги Полтавської області в п"яти вікових групах. На попередньому зональному етапі змагань команди 2000, 2002, 2004, 2005 та 2006-2007 р. народження вибороли перші місця в своїх групах та вийшли до фінальної частини чемпіонату. Фінальні змагання проводилися в спортивних залах с. В. Сорочинці, с. Поливяного, с. Диканька та м. Кобеляк.

Вихованці тренера Сапункова О.Л. (старша вікова група) у фінальних іграх, де зимагалися шість команд, здобули срібні нагороди поступившись у вирішальному матчі збірній Миргородського району з рахунком 2:3. Серед команд 2004 р.народження, фіналістами яких стали юнацькі команди «Фламінго» Комсомольськ, ДЮСШ Лубни, ДЮСШ Миргород, ФК «Полтава», ФК «Ворскла» та ДЮСШ В. Багачка вихованці тренера Свінціцького О.П. стали бронзовими призерами. Юнацька команда тренера Волошка А.О. 2005 р. народження виборола друге місце серед своїх онолітків, поступившись лише у фінальній грі команді ФК «Полтава». Наші наймолодші футболісти 2006-2007 р.н. (також вихованці тренера Волошка А.О.) у фіналі змагань, що пройшли в спортивному комплексі с. Диканьки, теж увішли до кола призерів та були нагороджені бронзовими медалями. Лише юнаки 2002 р.н. (тренер Коваленко А.В.) залишилися без нагород фінальних змагань футзальної ліги області, посівши четверте місце серед своїх однолітків.

Завдяки спільним зусиллям відділу освіти Миргородської міської ради, адміністрації ДЮСШ, батьківських комітетів юнацьких команд та федерації футболу м. Миргорода оперативно вирішувалися питання, повязані з участю наших вихованців в цих змаганнях. Серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл, футбольних клубів області, які були учасниками футзального чемпіонату сезону 2016 року, лише Миргородська ДЮСШ забезпечила участь своїх юних спортсменів у всіх вікових групах. Про це, зокрема, було відзначено заступником голови Полтавської обласної федерації футболу Дігтярем О.І. при підбитті підсумків змагань.

А вже незабаром, з середини квітня, для юнацьких команд відділення футболу ДЮСШ розпочинаються офіційні змагання чемпіонату області серед команд І ліги (дублюючі склади), ДЮФЛ області та обласного етапу Всеукраїнських змагань на призи Клубу «Шкіряний мяч».

О.Л. Сапунков,

 старший тренер відділення футболу Миргородської ДЮСШ

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]