Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новини боксу
2016-12-29

У Полтаві відбувся чемпіонат із боксу серед юніорів та молоді на першість Полтавської області. На турнір з'їхалися боксери майже зі всіх міст Полтавщини. Миргород представляла юніорська збірна 2002-2001р.н.Команда міста у складі боксерів двох клубів: БК "Антей" (тренер С.Шпак) - Дмитро Дудко (МСШ № 5, вагова категорія 66кг.), СМО "Чемпіон" (тренер Артем Корнієнко) - Вертелецький Дмитро (ЗОШ № 9, вагова категорія 75кг.), Михайло Самойлович (гімназія ім.Шевченка, вагова категорія 48кг.), Євген Малько (ЗОШ № 1, вагова категорія 46кг.). Молодіжна збірна команда 1999 - 2000 р.н. виступала у складі боксерів БК "Антей" Ігоря  Смекалова (гімназія ім.Шевченка, вагова категорія 66 кг.) та Антона Отрішка  (гімназія ім.Шевченка, вагова категорія +91кг.).

Як розповів тренер Сергій Шпак, на турнірі дійсно виступали найсильніші боксери області, які вже були чемпіонами та призерами України минулих років. Із нашої команди найдосвідченішим був Дмитро Дудко, який тривалий час займається боксом та має 1 розряд. Інші миргородці робили перші свої кроки на змаганнях такого рівня. Незважаючи на це, на думку тренерів Сергія Шпака та Артема Корнієнка, вдало виступили всі миргородці. Упевнено, сміливо провели свої поєдинки Михайло Самойлович, Євген Малько та Ігор Смекалов, але відсутність досвіду не дала можливості перемогти своїх суперників.

Чемпіоном області у ваговій категорії +91кг. став миргородець Антон Отрішко, друге місце у Дмитра Дудка, третє - у Дмитра Вертелецького.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]