Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новий дитячий майданчик для активної громади
2016-06-22

Цими вихідними на вулиці Енергетиків (мікрорайон Почапці) було встановлено новий дитячий майданчик. Здійснити мрію місцевої малечі вдалося завдяки активній позиції їхніх батьків, котрі взяли участь у конкурсі муніципальних ініціатив та стали одними з його переможців. Нагадаємо, що конкурс проходить у рамках Програми підтримки муніципальних ініціатив, яка активно втілюється в нашому місті.

На святі, влаштованому з нагоди відкриття ігрового майданчику, побував міський голова Сергій Соломаха:

Дуже приємно, що цей майданчик будується спільно з громадою у рамках Програми підтримки муніципальних ініціатив. Завдяки вашій перемозі у конкурсі проектів, ми змогли виділити кошти з міського бюджету та зробити дітям такий чудовий подарунок, - зазначив Сергій Павлович.

Привітала мешканців мікрорайону також секретар Миргородської міської ради Наталія Гирка:

Хочу подякувати батькам, усій вашій громаді за те, що ви були активними, що змогли організуватися та облагородити територію. Сподіваюся, що ця ініціатива буде першою, та не останньою, - сказала Наталія Олексіївна.

Голова вуличного комітету Світлана Калашник у свою чергу подякувала міському голові, депутатам міської ради, усім тим, хто допомагав встановлювати майданчик, за можливість втілити в життя створений проект.

Для того, щоб свято вдалося на сто відсотків, дітей на ньому пригощали смачним морозивом, а спеціалісти відділу культури та туризму Миргородської міської ради спільно з творчими колективами міста подарували присутнім яскраву концертно-розважальну програму.

Фото: Міська телестудія "Миргород"

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]