Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нововведення в системі енергомоніторингу
2017-08-16

У залі засідань міської ради відбувся вебінар по нововведеннях в системі енергомоніторингу ТОВ "ФІАТУ", організованого відділом муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту. В заході взяли участь: Ігор Шляхецький - менеджер по роботі з клієнтами ТОВ "ФІАТУ", Тетяна Усик – начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту, Валентина Горбань – спеціаліст відділу та відповідальні особи по роботі в ІСЕ з 29 бюджетних установ міста.

Ігор Шляхецький розповів про нововведення в розділах "Лічильники" та "Налаштування", детально зупинився на змінах, які відбулися в системі по зняттю лічильників на повірку, розрахункових межах споживання енергоресурсів, формування відомостей по споживанню ресурсів бюджетним установами міста тощо.

Провідний спеціаліст відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Валентина Горбань на практичних прикладах показала як в систему заноситься інформація про поточні та капітальні ремонти, в які періоди проставляються градусодні та як вони можуть впливати на ефективність споживання теплової енергії  відповідно до фактичної або нормативної температури в приміщенні, провела повний аналіз роботи відповідальних спеціалістів в ІСЕ, обговорила типові помилки та довела до їх відома споживання енергоресурсів бюджетними установами за 2015 та 2016 роки.

Система енергомоніторингу, яка на сьогодні встановлена в 29 бюджетних закладах міста, щоденно наповнюється інформацією про споживання ними енергетичних ресурсів. Фахівцями, які обслуговують дану систему періодично вносяться доповнення та здійснюється оновлення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]