Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новорічний ранок для дітей мікрорайону «Личанка»
2017-01-03

Чудове театралізоване дійство для дітей на передодні Новорічних свят відбулось в мікрорайоні «Личанка» в приміщенні Центру культури та дозвілля. Немає слів, щоб передати ту атмосферу емоційного піднесення, що панувала біля ялинки. Задоволення отримали усі – і діти, і їхні батьки. На свято прийшли майже 80 дітей віком від 1,5 до 12 років.

Незважаючи на досить таки значну різницю у віці, діти залюбки веселилися та брали участь у різноманітних конкурсах. Жоден учасник не залишився без уваги. Для кожної вікової групи проводились конкурси та розваги. Задіяні були всі. Все це стало можливим завдяки самовідданій роботі художніх керівників Центру – Л. Совгирі та Н. Суліковської, а також дитячих творчих колективів, які вони очолюють. А яке ж свято та без солодощів. Кожна дитина особисто від Діда Мороза (роль виконував Р. Гармаш) отримала солодкі подарунки.

Рада мікрорайону дякує головному спонсору проведення цьогорічних новорічних свят для дітей - Миргородській міській раді за фінансову підтримку, - повідомили у раді мікрорайону.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]