Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новорічний настрій із символом року
2019-12-20

Підходить до кінця 2019 рік і зовсім скоро почнеться новий – 2020-й. Хочеться зробити цю подію яскравою, незабутньою, і звичайно ж, для цього потрібно створити святкову атмосферу у своїй оселі. Білий металевий щур – символ прийдешнього 2020 року. Тому прийшла пора забезпечити сім’ю і друзів символами року – кумедними і веселими щурами та мишками, зробленими своїми руками. Такі вироби будуть цінуватися вище за все не тільки тому, що вони ексклюзивні, а й тому, що вони наповнені теплою енергією.

З нагоди новорічних свят для студентів Університету III віку у читальній залі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих ім. Д.Гурамішвілі директором Анною Мірошниченко було проведено майстер-клас «Новорічний настрій із символом року». Вона розповіла присутнім як зустріти Новий рік, у що одягнутися та що повинно бути на святковому столі. Талановиті діти народного хореографічного ансамблю «Веснянка» ЦЕВ під керівництвом Олени Гули створили по-справжньому святкову атмосферу, подарувавши присутнім танок «Королева краси».

Майстер-клас надзвичайно сподобався підопічним Територіального центру. Мінімум зусиль, і результат перевершив всі очікування. Мишки вийшли просто чудові. Такі сувеніри можуть виявитися відмінним подарунком на Новий 2020 рік. Якщо отримати такий талісман до свята, він точно принесе успіх і щастя.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]