Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новорічні святкування
2019-12-28

Напередодні новорічних та різдвяних свят ми, як у дитинстві, чекаємо відчуття щастя та прийдешнього дива. Дітлахи, як ніхто, очікують казки та новорічних подарунків. Тому, саме у ці дні жодна дитина не повинна залишитись без уваги, подарунка та теплого слова. Напередодні свят, 27 грудня, малеча із багатодітних та малозабезпечених родин, діти з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах,  діти – сироти та діти, позбавлені батьківського піклування,  вже традиційно відвідали новорічне свято, що його організували відділи міської ради, які опікуються дітьми: служба у справах дітей, центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та відділ молоді і спорту. 

Завдяки фінансовій підтримці Миргородської міської ради, цього річ понад 170 дітлахів отримали солодкі подарунки та запрошення на феєричне новорічне шоу, яке влаштували вихованці Центру естетичного виховання під керівництвом Хоменко Анжеліки Анатоліївни. З вітальними словами на початку свята до присутніх звернувся заступник міського голови Олександр Гуржій, побажавши дітлахам та їх батькам здійснення заповітних мрій у новому році.

Казкові герої разом з малечею водили хороводи, співали пісень Діду Морозу та Снігуроньці, танцювали із чарівними мишенятами, грали в ігри та брали участь у різноманітних конкурсах. Море позитиву, радості та веселощів отримали маленькі гості від святкового дійства. Вони на мить опинились у справжній казці, де діють закони чар і створюються дива.

Організатори заходу щиро вітають з прийдешніми святами миргородські родини та бажають, що якомога довше казковий настрій панував в їхніх оселях, діти відчували турботу та любов свої батьків, а дорослі вірили в дива!

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]