Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нові досягнення каратистів
2019-08-06

Із 28 липня по 4 серпня в місті Скадовськ відбувся 30-й Міжнародний навчально-атестаційний табір з Кіокушин карате під керівництвом головного тренера збірної України WKB шиханом Всеволодовим С.С.(6 дан). В цьому таборі брали участь 550 каратистів з різних регіонів України і Європи. 

Мета табору - підняття рівня майстерності, обмін досвідом та складання іспиту на кю та вищого рівня дан. У цьому заході взяли участь і успішно склали іспит п’ятеро наших земляків: Рубан А., Лазоренко О., Зайцев В., Клименко Д. на чолі з тренером Івко І.В. За п’ять днів проведено 22 тренування, включаючи нічне, які потім перейшли в іспити по фізичній підготовці техніці та бойовим комбінаціям. Наприкінці боїв (куміте) в середньому кожен каратист пройшов від 10 до 15 поєдинків на кю та від 20 до 40 поединків на Дан тест по 1 хв. з різними супротивниками. Наш тренер Івко І.В. теж успішно склав іспит і пройшов 20 поєдинків та отримав чорний пояс (1 дан). Також в рамках цього табору пройшов 3-й Міжнародний турнір з Кіокушин Карате в розділі Ката, де наш юний каратист Лазоренко О. посів перше місце, здолавши в фіналі чемпіона Європи Лимарця Г. Побажаєм нашим землякам здоров’я, нових перемог та успіху на їхньому нелегкому шляху у новому змагальному сезоні, який почнеться наприкінці серпня.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]