Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нова когорта молодіжних працівників на Миргородщині
2020-10-12

У Миргороді відбувся триденний базовий тренінг в рамках програми "Молодіжний працівник", що впроваджує Державний інститут сімейної та молодіжної політики. Громадські активісти, бібліотекарі, педагоги, керівники навчальних закладів, фахівці закладів культури, працівники державних органів аналізували власні практики роботи з молоддю, обговорювали нові підходи, аналізували свій потенціал до розвитку молодіжної політики в регіоні.

Все це відбувалося за менторства двох чудових тренерок: Світлани Громцевої – директорки комунальної установи "Обласний молодіжний центр" облради та Романенко Катерини - психолога, експертки по навчанню дорослих. Командна робота, цікаві вправи, нетворкінг, спілкування, робота "в полі", рефлексія – це неповний перелік всього, що передбачено програмою тренінгу. Головна мета заходу: забезпечити учасників необхідним базовим рівнем для реалізації успішної молодіжної політики, налагодити діалог між різними агентами молодіжної політики, надати учасникам можливість створити власну ідентичність себе як молодіжного працівника.

Важливо відмітити, що участь в тренінгу беруть не лише фахівці та громадські активісти з міста Миргород, але й з прилеглих сіл, які незабаром увійдуть до Миргородської об'єднаної територіальної громади. А, отже, вже зараз закладається потужний фундамент для розвитку молодіжної політики в регіоні.

Даний захід є складовою частиною важливого соціального проєкту зі згуртування молоді майбутньої ОТГ, авторками якого стали Вікторія Козлова та Ірина Чупайда – випускниці навчальної програми "Молодь змінить Україну. Полтавщина". Ідея проєкту "Сусіди" отримала фінансову та організаційну підтримку Фонду Родини Богдана Гаврилишина і передбачає не лише проведення тренінгу "Молодіжний працівник" для тих, хто працює з молоддю, а й цілу низку цікавих подій для самої молоді. Завершиться реалізація проєкту створенням в Миргородській ОТГ молодіжної ради, яка буде представляти інтереси молоді міста та довколишніх сіл.

Організатори заходу вдячні громадській організації "Зміни можливі" за безкоштовно надане приміщення Центру підтримки та розвитку бізнесу для проведення тренінгу.

Співорганізатори заходу: відділ молоді і спорту Миргородської міської ради, МММГО "За нами майбутнє".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]