Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ноу-хау цього літа – мовні табори
2015-07-07

Щоб допомогти школярам попрактикувати  іноземну мову і прищепити інтерес до подальшого її вивчення, у МОН України цього літа вирішили запустити проект «Літні мовні табори». Освітяни м.Миргорода підтримали ініціативу та на початку червня відкрили на базі шкіл 4 мовні табори, в яких відпочили 86 учнів.

Протягом двох тижнів із 02 до 12 червня 2015 року діти мали змогу поглиблювати знання англійської мови, розвивати навички роботи у команді, брати участь у змаганнях, іграх, проявляти свою творчість, що сприяє формуванню мовної особистості учня.

У мовних літніх таборах заняття відбувалися за окремими планами та проводилися суто іноземною мовою. 2 –го червня табори запрацювали. Почалося все з розподілу на загони та знайомства. Далі - вибір назви команди, девізу, створення емблеми. Учні з захопленням працювали гуртом.

Найменшими учасниками літніх мовних таборів були учні 1-х класів Миргородської загальноосвітньої школи І-ІІІ т.. №1 ім. П. Мирного. Під час перебування у таборі вони мали змогу в ігровій формі пригадати вивчену лексику з тем «Школа», «У зоопарку», «Улюблені іграшки», «Музика». Діти вивчили багато нових віршиків, пісень і мали змогу переконатися, що вчитися – це весело.

Цікаво та змістовно проходило дозвілля в Миргородській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №5. Відпочивальниками були учні 6 -7 класів. Щодня юні знавці англійської мови вдосконалювали навички говоріння та вміння працювати у команді. У цьому їм допомагали завзяті вожаті - десятикласники та творчі вчителі школи.

Кожен день перебування у таборі « Linguist» мав свою тему. Під керівництвом досвідчених педагогів діти говорили про моду, стан екології у світі і нашому рідному місті, спорт, здорове харчування. Акцент було зроблено на т. діяльність загонів, які наприкінці кожного дня представляли тематичні презентації. Завершилась робота табору днем благодійності: мовний табір виступив перед відпочивальниками пришкільного табору з виставами, а на зібрані кошти діти придбали воду для бійців АТО.

Учні 5-х, 6-х та 10-х класів Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка стали активними учасниками пілотного проекту «Літні мовні табори». Табір працював над темами «Свята, традиції Великої Британії та України « . Діти говорили про звичаї, їжу, свята, музику. Родзинкою перебування у таборі був похід до ресторану, де під час дегустації смачних страв вони говорили англійською, тим самим викликавши інтерес відвідувачів і працівників закладу до себе.

До участі у роботі англомовного табору «Smiley-2015» на базі Миргородської ЗОШ І-ІІІ т.. №9 ім. І.А.Зубковського долучилися учні 3 класів під час відпочинку у пришкільному оздоровчому таборі «Капітошка». На них чекали веселі змагання, пісні, мультфільми, захоплюючі конкурси англійською мовою. Метою занять було розкриття творчих здібностей учнів, зміцнення мотивації учнів до оволодіння англійською мовою. Кожен день табору мав свою тему: день сюрпризів, день математики, день головоломок, день музики, день перегляду мультфільмів та день англійської абетки.

Усі учасники мовних таборів отримали сертифікати, а також, сподіваємося, збагатили лексичний запас слів, знайшли нових друзів і вкотре переконалися , що навчання може і повинне бути веселим та приємним.

В.Возниця, голова міського методичного об’єднання вчителів іноземних мов

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]