Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нотаріальні послуги для громадян стали ще доступнішими
2017-09-04

 На виконання доручення Полтавської ОДА від 14.08.2017, представники системи БВПД та органів юстиції області розробили графіки проведення консультування громадян працівниками бюро правової допомоги та приватними нотаріусами Полтавської області у бюро та відповідних місцевих центрах з надання правової допомоги задля того, щоб громадяни могли отримати якісні правові послуги, зокрема і з питань спадкового законодавства.

Нагадуємо, що реалізувати своє право на  безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Миргородського бюро правової допомоги, що знаходиться за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя,165 тел. 5-09-21.  Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.

Довідково. Обслуговування населення Полтавської області здійснюють 37 державних нотаріальних контор, в яких працюють 35 державних нотаріусів, 15 посад залишаються вакантними. У районах, де вакантні посади державних нотаріусів, відповідні послуги надаються державними нотаріусами з інших нотаріальних контор області  та у бюро правової допомоги за графіками.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]