Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Норвегія допоможе розвивати партисипативну демократію в Україні
2017-04-04

В Україні оголосили про старт проекту "Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні". Початкова конференція проекту проходить в  Києві за підтримки МЗС Норвегії. Дворічний проект направлений на підтримку громад на місцях, демократичних та децентралізаційних процесів в Україні.

На першому засіданні учасників з 44 міст ознайомили з методологією роботи груп з підвищення ефективності в сферах економіки та фінансів. Участь у заході взяли і миргородські делегати: міський голова Сергій Соломаха, начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик, начальник відділу економічного прогнозування та туризму Оксана Голуб.

Посол Норвегіі Уле Т.Хорпестад запевняє, що Норвегія твердо підтримує європейський вибір України, ідеї революції Гідності, засуджує анексію Криму та агресію Росіі на Сході. Організатор  заходу Асоціація міст України. У рамках заходу  Миргородська міська рада підписала меморандум щодо готовності долучитися до роботи в групі підвищення ефективності діяльності органів місцевого самоврядування.
  Нам є чого повчитися в норвежців, адже ВВП на душу населення - один з найвищих в світі, та вражаючий профіцит бюджету в 5 млрд Євро, - зробили висновок учасники заходу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]