Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нетверезі водії сплачуватимуть втричі більші штрафи
2016-07-25

Петро Порошенко підписав закон, що посилює відповідальності за керування транспортними засобами у стані сп’яніння. Нетверезі водії сплачуватимуть більші штрафи. Максимальне покарання – майже 41 тисяча гривень штрафу і 10-літня заборона кермувати. В Україні втричі підвищили штрафи за кермування в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції. Відповідний закон, який Верховна Рада ухвалила 7 липня, сьогодні, 25 липня, підписав президент Петро Порошенко.

Петро Порошенко зазначив, що другий рік поспіль через агресію Росії на сході України гинуть українці. Однак, не менш жахливою є статистика загиблих в мирній частині країни, більшість з яких стали жертвами ДТП.

Керівник Патрульної поліції Олександр Фацевич зазначив, що більшість ДТП, в яких гинуть люди, відбуваються через те, що за кермом знаходиться нетверезий водій.

– Коли патрульні зупиняють транспортні засоби та перевіряють водія на рівень алкогольного сп’яніння, то іноді відчувають шок, бо рівень буває 4 проміле. Кожен громадянин має відчувати, що він несе відповідальність, - процитували його на сайті Глави держави.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]