Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Неформальна освіта для підлітків – запорука їх подальшого життєвого успіху
2019-10-22

19-20 жовтня 2019 року у Миргороді відбувся черговий освітній проект локальна «Школа успіху», організатором на цей раз  став учень 9 класу ЗОШ №1 ім. Панаса Мирного - Іван Городівський. Влітку цього року Іван пройшов доволі складний відбір та потрапив на навчання до однойменного  Всеукраїнського освітнього проекту для підлітків 14-15 років, організатором якого є Благодійний фонд «Фонд Братів Кличко».

Протягом двох днів 27 учасників ЛШУ з Миргорода та району відвідали різноманітні локації, спілкувалися із запрошеними спікерами, вчилися комунікувати на новому рівні.  Організатори проекту вирішили провести також окрему зустріч батьків учасників зі спікерами, які мають досвід  участі й проведення подібних проектів.

Валентина Сидоренко – професійний психолог та арт-терапевт розповіла  про базові труднощі, які виникають під час спілкування із підлітками, надала батькам цінні поради щодо налагодження гармонійних стосунків з дитиною в родині, за допомогою метафоричних психологічних карт допомогла усвідомити багатоваріантність у вирішенні та упередженні конфліктів і непорозумінь, які чи не щодня виникають  між батьками та дітьми.

На зустріч із батьками учасників ЛШУ було запрошено також маму Арсена Шумейка, який за останні два роки втілив у Миргороді надзвичайну  кількість молодіжних проектів, два роки тому він став першим з миргородців, хто  пройшов навчання у декількох освітніх та екологічних проектах Klitschko Foundation. Людмила Шумейко поділилася власним досвідом та секретами виховання дітей нового покоління, усіляко мотивувала присутніх батьків відповідально ставитися до своєї дитини, як до «проекту, який попри все має бути вдалим». Основними меседжами, які пані Людмила  намагалася донести до присутніх стало те, що потрібно жити в ногу з часом, а застарілі радянські авторитарні методи виховання  та спілкування ніколи не дадуть бажаних результатів. Потрібно крокувати зі своєю дитиною в ногу, бути її найкращим другом, порадником та усіляко сприяти розкриттю шаленого потенціалу, закладеного  в дитині.

         Проведення чергового молодіжного форуму в Миргороді – це приклад того, що неформальна освіта дедалі набирає обертів і дає надзвичайні результати! Так званий «ефект доміно» працює, адже прогресивна молодь міста передає набутий досвід, аби якомога більше однолітків обирали вірний курс на свідоме ставлення до життя й до таких важливих категорій, як:  культура спілкування, мотивація, життєві цілі, лідерство та успіх.

Олена  Орел, мама організатора ЛШУ       

Матеріали заходу

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]