Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчання працівників органів місцевого самоврядування
2018-07-23

В рамках програми "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні" з 18 по 20 липня в м. Харків відбулось навчання для працівників органів місцевого самоврядування на тему "Локальна нормотворчість місцевого самоврядування".

Від Миргородської міської ради на навчання були направлені працівники з  відділу архітектури та містобудування, організаційного, юридичного, земельного відділів, ЦНАПу, представник громадської організації.

Головними цілями навчання було:

-виявити принципи верховенства права та їх прояви у сфері локальної нормотворчості, виокремивши основні прогалини та слабкі сторони зазначеного процесу в ОМС(органах місцевого самоврядування);

-розвивати свої знання щодо техніки та можливостей нормотворення  з урахуванням вимог чинного законодавства та з огляду на дотримання принципів верховенства права;

-практично застосовувати вимоги чинного законодавства та принципи верховенства права при підготовці, експертизі та прийнятті локальних нормативно-правових актів органом місцевого самоврядування.

Як наголосила секретар міської ради Наталія Гирка, яка очолювала групу учасників тренінгу з Миргорода, знання отримані допоможуть в підготовці, прийнятті та реалізації локальних нормативно-правових актів органів місцевого самоврядування.

Посадові особи успішно пройшли навчання і, як підтвердження, отримали сертифікати.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]