Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчання для страхувальників Миргородщини
2016-03-25

На сучасному етапі стрімкого запровадження комплексу реформ в усіх сферах державного оподаткування значний успіх законодавчих нововведень залежить від ефективної та злагодженої співпраці державних установ усіх рівнів.

16 березня 2016 року в залі засідань Миргородської районної ради відбувся розширений семінар-навчання для головних бухгалтерів, бухгалтерів розрахункових підрозділів підприємств, установ, організацій міста Миргород та Миргородського району, а також членів комісій (уповноважених) із соціального страхування, що є страхувальниками Миргородської міської виконавчої дирекції Полтавського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Загалом даний захід зібрав аудиторію майже в 150 осіб.

Основне питання порядку денного, яке стосувалося змін у діючому законодавстві про загальнообов’язкове державне соціальне страхування з тимчасової втрати працездатності щодо страхових випадків, які сталися після 01.01.2015, було змістовно викладене начальником відділу надання матеріального забезпечення виконавчої дирекції Полтавського облвідділення Фонду Тамарою Дідоренко.

На запрошення Миргородської міської виконавчої дирекції Полтавського облвідділення Фонду в семінарі прийняли участь представники інших органів державної влади. Так, завідувач сектором ведення електронних реєстрів та підтримки інформаційно-аналітичних систем Миргородського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України Полтавської області Марина Болгар висвітлила основні проблемні питання щодо заповнення “Звіту про суми заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до фіскальних органів”.

Заступник начальника Миргородської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області Людмила Подоляка розповіла присутнім про деякі особливості оподаткування та нарахування єдиного соціального внеску на суми матеріального забезпечення застрахованим особам за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Всі висвітлені питання були надзвичайно актуальними, тому в ході семінару до виступаючих було поставлено чимало запитань, на які аудиторія отримала змістовні відповіді.

Наприкінці семінару директор Миргородської міської виконавчої дирекції Полтавського обласного відділення ФСС з ТВП Вікторія Ємець висловила думку про важливість та необхідність таких зустрічей для успішного й ефективного виконання поставлених завдань, а також полегшення роботи працівників бухгалтерій і страхового активу.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]