Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчання дітей плаванню
2019-06-13

"Школу плавання" для учнів НВК (днз-знз) «Гелікон» організував Миргородський ЦФЗН «Спорт для всіх». Навчання плаванню провели на міському комунальному пляжі.  Дітям розповіли  про техніку безпечного відпочинку на воді, надання першої допомоги при нещасних випадках, які можуть статися під час купання та провели практичні заняття з видів та техніки плавання.

У рамках Всеукраїнських заходів «Олімпійське літо» Миргородським ЦФЗН «Спорт для всіх» 11 та 12 червня проведений фізкультурно-оздоровчий захід «Школа плавання» для учнів НВК (днз-знз) «Гелікон». Головною метою його є навчання дітей плаванню, як однієї з життєво необхідних навичок та  формування у них свідомої потреби до систематичних занять фізичною культурою, підвищення їх рухової активності. Плавання – найкращий спосіб профілактики захворювань і зміцнення здоров’я. Займатися плаванням можна з самого раннього дитинства до глибокої старості. Люди, які систематично займаються плаванням, мають хорошу працездатність, розвинену м’язову і дихальну систему. Відсутність навичок в плаванні є істотним чинником ризику для життя людини.

Заняття проводилися на міському пляжі, умови якого відповідають необхідним для цього вимогам. Програма заходу включала в себе проведення інструктажу з правил техніки безпеки поводження на воді, надання першої допомоги при нещасних випадках, які можуть статися під час купання, практичні заняття з видів та техніки плавання. Головний фахівець МЦФЗН «Спорт для всіх» Дейнека П.М., при активній участі педагогів навчального закладу, провів практичні навчання з кожною дитиною з техніки плавання. Для переважної більшості з них, це була перша можливість отримати ази плавання та використати їх в подальшому навчанні.

Організатори заходу висловлюють вдячність працівникам рятувальної служби комунального підприємства «Спецкомунтранс» за створення максимально сприятливих умов для його проведення.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]