Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчання депутатів
2019-02-20

Як працює веб-сайт Миргородської міської ради, як ним користуватися та де знайти інформацію, необхідну для використання в депутатській роботі? Відповіді на ці запитання, поставлені депутатами міської ради під час навчань, давали керівники профільних відділів, що відповідають за розміщення інформації на офіційній сторінці.

Чергові депутатські навчання організували на прохання самих депутатів та відповідно до Плануроботи міської ради. Найбільше представників депутатського корпусу цікавило, як знайти документи, необхідні для використання у депутатській роботі: розпорядження, рішення та інші матеріали. Навчання відбулися у форматі "наради-інструктажу". Керівники відділів розповіли та покроково показали роботу пошукових модулів, які було запроваджено наприкінці минулого року. Відтак, за номером чи назвою відповідного виду документу можна відкрити затребувану інформацію. Ще на сайті запроваджено онлайн трансляції сесійних засідань, виконавчого комітету та інших заходів, важливих для миргородців. Створено активні банери, інтерактивні платформи та мобільні додатки, зручні для користувачів смартфонів.  Також на сайті є активні лінки на теле- та радіовипуски.

Як зазначила секретар міської ради Наталія Гирка, усі документи міської ради та виконавчого комітету, передбачені законодавством, викладаються у відповідності до встановлених термінів. Сторінка наповнюється актуальною та оперативною інформацією. За належну  та якісну підготовку матеріалів та оперативне їх розміщення визначено відповідальних осіб (згідно з розпорядженням "Про організацію роботи веб-сайту Миргородської міської ради").

Нині веб-сайт органу влади є основою інформаційно-технологічною формою комунікації в електронному урядуванні. Офіційну сторінку Миргородської міської ради було створено наприкінці 2011 року. Модернізований сайт Миргородської міської ради позиціонується як один з кращих веб ресурсів органів місцевого самоврядування. Разом з тим, на виконання рекомендацій за підсумками моніторингу сайту, продовжується робота по його удосконаленню.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]