Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчальний візит до Відня
2022-09-14

У межах проекту EXCITE команда АЕМУ та представники чотирьох українських громад-учасниць програми Європейська Енергетична Відзнака з Миргорода, Нововолинська, Тростянця та Чорткова з навчальним візитом  7-8 вересня відвідали Відень.  Учасником від Миргородської територіальної громади була представник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Анна Маріна. Протягом двох днів учасники переймали досвід австрійських міст щодо впровадження системи сертифікації Європейська Енергетична Відзнака.

Упродовж першого дня відбулась навчальна сесія, протягом якої представники делегацій мали змогу перейняти досвід Австрії щодо залучення громадськості у процеси енергетичного врядування.

Після цього учасники відвідали місто Тульн, щоб більше дізнатися про ключові елементи програми Європейської Енергетичної Відзнаки (e5) громади цього міста. Відвідали станцію з очищення води та заслухали програму з озеленення площі міста Тульн.

На другий день учасники вирушили до міста Баден, що отримало Золоту Відзнаку у 2019 році, щоб перейняти досвід міста у впровадженні Європейської Енергетичної Відзнаки. Місто має великий досвід у сфері мобільності, застосуванні відновлювальних джерел енергії, а також активно впроваджує заходи із озеленення міста з метою адаптації до змін клімату.

Потім учасники повернулися до Відня, щоб відвідати завод із переробки відходів та вироблення енергії.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]