Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нарада з питань реалізації проекту ДЕСПРО
2016-09-13

Міський голова Сергій Соломаха провів  робочу нараду з питань будівництва вуличних водогонів, які прокладають у співпраці зі Швейцарсько-українським проектом DESPRO. Він передбачає співфінансування коштів на роботи з поліпшення системи централізованого водопостачання. У ході наради було обговорено перспективу виконання запланованих робіт, фінансування та проблеми.

Основним питанням на сьогодні є значні обсяги робіт. Міжнародним проектом передбачено будівництво майже 9 км. водогонів до кінця 2016 року. Нині освоєно більше 1,2 млн. грн. проектних коштів з  1.7 млн. грн. Не вирішеним залишається питання щодо водорозбірних колонок. Більша частина колонок знаходиться в аварійному стані, а їх ремонт коштує дорого. Тому абонентам, які ними користуються, пропонують провести воду з вуличної мережі. Ця складова також включена у Проект.

За словами в.о. директора підприємства "Миргородводоканал" Андрія Беркунова, міжнародним проектом передбачено будівництво водогонів на таких вулицях: Єрківська, Ванди Василевської, Міжболотна, Стаднянська, Козацька, Петрівська, Красносільська, Лісова, Ламана, Почапці. На даний час завершено прокладання мереж на вулицях Єрківська та Ванди Василевської. По інших вулицях тривають будівельні та підготовчі роботи. З їхнім ходом учасники наради ознайомилися на місці. Вони відвідали вулиці, на яких наразі виконують  роботи та побували на перспективних об’єктах з будівництва вуличних водогонів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]