Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нарада з питань недопущення розповсюдження коронавірусної хвороби СOVID -19
2020-08-27

27 серпня відбулася нарада з суб’єктами господарювання ресторанного бізнесу та мережевих продовольчих магазинів з питань дотримання протиепідемічних заходів та недопущення розповсюдження коронавірусної хвороби СOVID -19.

Про ситуацію, яка склалася із СOVID -19 на території міста проінформував присутніх завідувач Миргородського МВПЛД ДУ "Полтавський ОЛЦ МОЗ України" Микола Олефір.

Він повідомив, що епідеміологічна ситуація останнім часом погіршилася. З початку реєстрації коронавірусної хвороби  в місті зареєстровано 25 лабораторно підтверджені  випадки, останні із яких носять уже не "привізний", а мають характер внутрішнього розповсюдження.

Не зважаючи на те, що усі протиепідемічні заходи давно відомі підприємцям, багато з них не дотримуються необхідних вимог.

Вчора Кабінет Міністрів України прийняв рішення продовжити карантин до 31 жовтня 2020 року та посилити обмежувальні заходи на території регіонів.

В регіонах із «зеленим» рівнем епідемічної небезпеки буде заборонено проведення дискотек, роботу нічних клубів, діяльність закладів громадського харчування з організації дозвілля, а також проведення концертів (крім тих, що проводяться закладами культури, для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності). Документ дає органам місцевого самоврядування право на доступ до даних електронного сервісу «Дій вдома» — для поточного контролю осіб, що підлягають самоізоляції або обсервації, та осіб, які порушили правила карантину.

Тому організатори заходу просять поставитися з розумінням поставитися до ситуації, що складається та вжити всіх заходів по недопущенню її ускладнення.

Ціллю даної зустрічі є проінформувати підприємців про недопущення порушення обмежувальних заходів, адже результатом може бути повна заборона господарської діяльності.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]