Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нарада з керівниками комунальних підприємств
2021-04-12

Завдання комунальних служб на поточний тиждень та на перспективне планування  по галузях обговорили на щотижневій нараді. Планування, єдиний підхід до вирішення поточних проблем кожного комунального підприємств - таким має бути алгоритм роботи комунальної галузі Миргородської громади. На цьому акцентував увагу перший заступник міського голови Олександр Острянин, який взяв участь у понеділковій нараді з керівниками комунальних служб. 

Перший заступник висловив низку критичних зауважень щодо роботи служб та звернувся до керівників комунальних підприємств, щоб вони переглянули планування робіт із врахуванням поточної ситуації. Наголосив на необхідності виїзних нарад та безпосередньому вивченню питань  на місцях, а також господарському підходу до їх вирішення.  Для цього керівники комунальних підприємств мають розробити поточний та перспективний план дій, запланувати першочергові заходи для безперебійного фікціонування кожної установи.

Заступник міського голови Сергій Швайка  повідомив, що від сьогодні буде завершено опалювальний сезон. На території громади проходить місячник озеленення, чистоти і благоустрою. Укотре наголосив на узгодженні графіків вивезення зібраного сміття. Працівникам інспекції з благоустрою доручено посилити контроль у цьому напрямку. Також на засіданні було обговорено питання своєчасної виплати заробітної плати працівникам комунальних підприємств,  проведення фінансових аудитів, організацію міської акції з благоустрою у місцях загального користування та відпочинку.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]