Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нарада щодо шостої хвилі мобілізації
2015-06-20

19 червня в Україні почалася шоста хвиля мобілізації, яка триватиме 60 днів – до 17 серпня. Особливостям літньої мобілізації та підсумкам попередніх хвиль у Миргородському районі, була присвячена розширена нарада, яку провів міський голова Сергій Соломаха.

На розширеній нараді міський голова Сергій Соломаха звернувся до керівників підприємств, установ та організацій з прохання серйозніше та відповідальніше ставитися до проведення шостої хвилі мобілізації, адже від виконання поставлених завдань залежить збереження миру, зокрема, і Миргороді. Завдання цієї черги мобілізації — забезпечення повної ротації військовослужбовців, призваних в ході третьої хвилі мобілізації, та підтримка Збройних Сил України на високому рівні бойової готовності, - зауважив військовий комісар Миргородського ОВК Петро Довгаль. Він повідомив про підсумки попередніх мобілізаційних хвиль: по транспортному забезпеченню виконано на сто відсотків, а по особовому призову - на половину. Тому під час літньої хвилі моблізації поставлено конкретні завдання, до виконання яких мають серйозно поставитися керівники-роботодавці  і сприяти мобілізаційній роботі та додав, що за перешкоджання мобілізаційним заходам та ухиленню військовозобов"язаних  від служби в збройних силах, передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. Воєнком наголосив, що вручення повістки — це не «квиток в АТО». "Повістку вручають передусім для уточнення військово-облікових даних, перевірки наявності у громадянина права на відстрочку, можливості його використання у війську відповідно до його військової або цивільної спеціальності. Лише після цього можливе проходження військово-лікарської комісії. За її результатами приймається рішення чи призивати військовозобов'язаного на військову службу, чи ні", - пояснив Петро Довгаль.

На нараді також було озвучено перелік захисних споруд в місті та рекомендовано, закріпленим за цивільними укриттями керівникам, тримати їх у відповідному стані.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]