Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Найрадісніша пора
2015-06-26

Літо – найвеселіша для дітей пора року. Адже влітку найдовші та найцікавіші канікули. Радісно почалися вони в учнів, які відпочивали в таборах із денним перебуванням при навчальних закладах Миргорода. Цього року їх було 13:  7 при школах, 4 профільні при позашкільних навчальних закладах, 2 табори праці та відпочинку при ЗОШ № 1 імені Панаса Мирного та СШ № 5. Ця зміна тривалістю 14 робочих днів охопила  915  учнів.

В усіх таборах було забезпечено дворазове або триразове харчування з розрахунку 18 грн. на одну дитину на добу, із яких 7 грн. дотувалися з міського бюджету. Від оплати за харчування були звільнені 190 дітей пільгових категорій, а також 25 дітей із таборів праці та відпочинку. На ці потреби використано 95 487 грн. бюджетних коштів.

Програми роботи закладів здійснювалися з урахуванням інтересів, здібностей та побажань дітей, а також зважаючи на їхній вік, психологічні особливості, стан здоров'я. Досвідчені, творчі, енергійні вихователі зробили все можливе для того, щоб життя в таборах було цікавим, різноманітним та насиченим. Діти брали участь у конкурсах, розвагах, іграх, відвідували концерти, вистави, ходили на екскурсії…

Табірна зміна розпочалася святковим концертом артистів Центру естетичного виховання «Сонячний розмай» до Міжнародного дня захисту дітей.

З аншлагом пройшли вистави театру «Петрушка»: «Пригоди в лісовій школі» та «Попелюшка» на новий лад». Як завжди, із великим успіхом виступили артисти циркової студії «Мрія». З елементами народознавчих традицій пройшло театральне ревю «Ярмаркова карусель» театру естрадних мініатюр «Перлинка» за участю солістів гуртка «Калинове намисто». Сподобався дітям і концерт ансамблю спортивного танцю «Престиж» та вокально-інструментального ансамблю «Світ».

Керівники гуртків ЦЕВу проводили заняття та майстер-класи в таборах. У Центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді діти побували на екскурсіях з елементами гри. Захоплюючими були спортивні змагання, організовані тренерами Дитячо-юнацької спортивної школи. На Станції юних техніків діти дивилися виступи картингістів, оглядали небесні тіла через телескоп, грали в боулінг. Духом романтики та подорожей були наповнені дні туризму в таборах, організовані працівниками Станції юних туристів.

Цікаві заходи провела міська бібліотека для дітей: театралізоване свято «Коза-дереза» на новий лад», гра-квест «Бібліотечне занурення», вікторина «Хто багато читає, той відгадає» та інші.

Захоплюючими були турніри з настільного футболу.

У краєзнавчому музеї працювала виставка робіт гуртківців декоративно-ужиткового відділу Центру естетичного виховання.

Новацією цього року було впровадження елементів мовних таборів у СШ № 5, гімназії, ЗОШ № 1 імені Панаса Мирного та № 9 імені І.А.Зубковського. Діти в ігровій формі пізнавали світ англійської мови. Було цікаво, корисно і весело. У планах – наступного року створити повноцінний мовний табір.

У дітей не залишалося жодної хвилини для нудьги. Лише за три тижні вони стільки всього побачили, зміцніли, порозумнішали. І дуже чекають на нове табірне літо!

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]