Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Найпрацьовитіші жителі Миргородської громади відзначили день села Трудолюб
2021-07-13

12 липня відбулось урочисте святкування Дня села Трудолюб, що входить до Миргородської міської територіальної громади. Цей святковий захід, незважаючи на негоду, яка  принесла чимало  негараздів, об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише взяти участь у конкурсах, переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час.

Від міського голови Сергія Соломахи  жителів Трудолюба та гостей, які завітали на свято із сусідніх сіл,  привітав Сергій Швайка. Заступник міського голови побажав  міцного здоров'я та мирного неба жителям, які віднедавна стали частинкою  великої миргородської  родини. Сергій Олексійович подякував активістам та всім небайдужим, хто допомагає  з благоустроєм, організаторам і меценатам  свята.

Місцеві артисти та працівники   міського відділу культури   вшанували всіх трудолюбівців. Пом'янули хвилиною мовчання тих земляків,  які загинули, захищаючи суверенітет держави  на  сході.  Привітали та  подякували  учасникам та ветеранам різних воєн, вручили їм подарунки. Юні краєзнавці розповіли про історію створення села, відоммих людей. Супроводжували дійство музичні та танцювальні композиції у виконанні місцевих артистів. Для дітей провели конкурси та ігри.  Після  концертної програми  всіх присутніх пригощали польовою кашею та короваєм.

Хоч і додала цього дня клопотів негода, сільське свято вдалося на славу й запам'яталося  душевним теплом, завдяки чому всі ще раз переконалися в тому, що мешканці села Трудолюб вміють не тільки плідно працювати, але й весело розважатися. А це неабиякий імпульс для подальшої натхненної та плідної роботи на благо всієї громади.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]