Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Найбільший урок у Світі» для миргородських учнів
2019-09-06

У Миргородській ЗОШ № 1 імені Панаса Мирного проведено «Найбільший урок у Світі» для учнів шкіл міста. Метою зустрічі було донести до молоді про проблеми, що є актуальними не лише для конкретної людини, міста чи окремої країни, а й для всього людства.

Організацією Об’єднаних Націй у 2015 році на саміті з питань сталого розвитку розроблено та затверджено Цілі сталого розвитку. Вони не є обов’язковими для держав учасниць, однак їх виконання є дуже важливим для розвитку людства. Беручи до уваги принцип "нікого не залишити осторонь"  Україною була розроблена національна система Цілей сталого розвитку. Для нашої країни, з урахуванням специфіки національного розвитку, найактуальнішими є наступні завдання: подолання бідності, забезпечення якісної освіти, міцне здоров’я і благополуччя населення, забезпечення сталого розвитку довкілля, справедливий соціальний розвиток; стале економічне зростання та зайнятість, стабільний розвиток міст, промисловості та інфраструктури.

Завдяки гостям заходу: головному спеціалісту відділу муніципальних ініціатив та енергоменеджменту Миргородської міської ради Анні Торубарі та волонтеру Корпусу Миру Остіну Доуелу урок був надзвичайно цікавим та інформативним.

Учасники «Найбільшого уроку у світі» підготували своє «Дерево пропозицій» щодо покращення життя міста, яке передано до виконавчого комітету міської ради.

Дякуємо партнерам - відділу муніципальних ініціатив та енергоменеджменту Миргородської міської ради за екологічні подарунки та ПрАТ "Миргородський завод мінеральних вод" за надану допомогу.

Іван Городівський

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]