Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нагорода воїну-земляку
2018-11-16

У кабінеті міського голови Сергія Соломахи відбулася зустріч із учасниками АТО та рідними загиблих на сході воїнів. Міський голова виконав почесну місію - передав відзнаку Полтавської обласної ради – нагрудний знак "За вірність народу України» І ступеня, якою удостоєний загиблий в зоні АТО миргородець  Олександр Зубченко, його матері Світлані Михайлівні. Сергій Павлович подякував за виховання патріота та висловив щирі співчуття. Депутат Полтавської обласної ради Костянтин Кірпосенко та голова Відокремленого підрозділу громадської організації "Всеукраїнська спілка учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій" в м. Миргороді Сергій Бакало також висловили слова підтримки та співчуття матері свого земляка-Героя. А потім вшанували його світлу пам'ять, відвідавши могилу.

Миргородець Олександр Зубченко із березня 2017 року служив в українській добровольчій армії. 10 грудня  2017 року  Олександр загинув  під час мінометного обстрілу с.Мар'їнка. 13 грудня Олександра Зубченка поховали  на Алеї Героїв у Миргороді. Рішенням 37–й сесії Миргородської міської ради йому надано звання „Почесний громадянин міста Миргорода” (посмертно). За зразкове виконання військового і громадянського обов’язку, мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, занесений до Книги Пошани Полтавської обласної ради.

За словами Костянтина Кірпосенка, почесну нагороду "За вірність народу України» було започатковано Полтавською обласною радою з метою відзначення героїзму, мужності та відваги військовослужбовців і волонтерів у справі захисту територіальної цілісності України в зоні проведення антитерористичної операції.

Даною відзнакою нагороджують військовослужбовців Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, працівників Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, бійців добровольчих батальйонів, військовослужбовців інших утворень відповідно до законів України, військових формувань, які захищали (захищають) незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали чи беруть безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо у місцях антитерористичної операції у період її проведення, виявили героїзм, мужність і відвагу, високий патріотизм, дисциплінованість, вірність військовій присязі при виконанні військового обов’язку досягли високих показників у бойовій і професійній підготовці, успішно керують підлеглими, зразково виконують інші обов’язки військової чи правоохоронної служби.

Також нагороджені будуть і волонтери, які роблять вагомий внесок у підтримку Збройних Сил України, правоохоронних органів, добровольчих батальйонів, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, за благодійну та громадську діяльність, спрямовану на захист державних інтересів України.

Нагрудний знак "За вірність народу України" має два ступені.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]