Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Надання безоплатної правової допомоги у сфері земельних відносин
2021-09-27

У рамках першого дня  престуру  «Надання безоплатної правової допомоги у сфері земельних відносин», який розпочався з Миргорода, працівники Бюро безоплатної правової допомоги та представники засобів масової інформації дискутували про систему БПД для підвищення освіченості населення з питань земельних відносин.

Директор регіонального центру надання БВПД у Полтавській області Олександр Черчатий, заступник директора Координаційного центру з надання правової допомоги Сергій Ющишин, перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин, голова Миргородської РДА Віктор Іваненко та працівники Миргородського і Лубенського бюро правової допомоги, земельного відділу Миргородської міської ради широко інформували про можливості і виклики земельної реформи, давали відповіді на запитання журналістів.

Ринок землі і наведення порядку в земельних відносинах України - один із трьох ключових викликів для аграрного сектору на поточний рік, адже з першого липня в Україні стартував ринок землі. Це означає, що громадяни стали повноправними господарями своїх земельних ділянок і можуть реалізувати своє право повноцінно розпоряджатися цією власністю. Земельна реформа, окрім, відкриття ринку землі, принесла чимало інших нововведень та змін, чим виклала низку питань щодо подальшого користування чи інших дій, пов'язаних  із продажем, переоформленням чи іншими земельними питаннями. Роз'яснити громадянам нововведення та окремі нюанси у цьому напрямку покликані фахівці системи безоплатної правої допомоги, що працюють по всій Україні. Через стаціонарні та виїзні прийоми юристи консультують людей, надаючи їм  професійну допомогу, привели соціальні дослідження та статистичні дані. Про це у рамках престуру, організованого для журналістів, говорили у залі засідань Миргородської міської ради.  

Під час діалогу журналісти та фахівці обговорили актуальні питання та подякували за інформаційний престур, покликаний підвищити освіченість населення у сфері земельних правовідносин через місцеві, регіональні та національні медіа.

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]