Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На стадіоні "Старт" відкрито екстрим-майданчик
2016-06-30

Для того, аби в місті розвивалися прогресивні та популярні нині екстремальні міські види спорту однієї лише ініціативи його поціновувачів не достатньо. Сучасному та незалежному підростаючому поколінню, що вправно катається на велосипедах, роликах та скейтбордах, потрібна, як це не дивно, підтримка серйозних дорослих.

Адже без створення особливих умов, скажімо, без будівництва спеціальних майданчиків, талановиті та заповзятливі не зможуть удосконалювати свої вміння та постійно підвищувати майстерність.

 Міська влада Миргорода зацікавлена в тому, аби молоді люди обирали активний відпочинок та займалися спортом. Саме тому до Дня молоді на стадіоні "Старт" було відкрито спортивний майданчик "Екстрим", куди можуть приходити всі охочі покататися чи просто поспостерігати за видовищними тренуваннями миргородських велосипедистів, ролерів та скейтбордистів. Проте, нагадав начальник відділу у справах спорту, сім'ї та молоді Володимир Фісик, важливо, аби молоді люди використовували майданчик за призначенням та не псували коштовне обладнання. Адже відкриттю об’єкту передувала серйозна праця чималої кількості людей.

Проект «Створення спортивного майданчика «Екстрим», розроблений  відділом муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради, у 2015 році став переможцем обласного конкурсу проектів та програм розвитку територіальних громад. У результаті, на будівництво об’єкту з обласного бюджету було виділено 50 тисяч гривень. Відділом капітального будівництва міськради здійснено співфінансування проекту. У тому ж  році була проведена процедура закупівлі спортивного обладнання для впорядкування майданчику, а в 2016-ому - підготовка об’єкту та встановлення закупленого обладнання, а також його відкриття.

За словами очільника міста Сергія Соломахи, є надія, що вже найближчим часом стадіон "Старт", на території якого, до речі, можна реалізувати ще чимало подібних ідей, перетвориться на сучасний спортивний центр, де миргородці зможуть цікаво та з користю проводити дозвілля.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]