Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На приватних садибах "Почапців" панує краса квітів
2019-08-29

Дбати про благоустрій стає доброю традицією українців. Саме благоустрій є візитівкою  кожного мікрорайону в місті, за якою складається і перше і остаточне враження про людей, які живуть в ньому. У мікрорайоні «Почапці» є багато жителів приватного сектору, які турбуються про чистоту, красу і благоустрій своїх будинків та дворів.

На території садиби по вулиці Новобережанській, 5 завжди панує краса квітів, що милує око перехожих, дарує комфорт і затишок. За цією красою стоїть  праця та постійна турбота господині Людмили Россохи, яка докладає чимало зусиль, щоб створити такі прекрасні клумби. Це одна з тих садиб, яка заслуговує на звання «Зразкової садиби».

Оригінально оформлено клумби на подвір’ї  Наталії Онопрієнко  за адресою Дружби, 43, які прикрашені квітами, казковими персонажами, міні-водоспадами. Кожного року  буяє квітами садиба Тетяни Додух по вулиці Дружби,10. Господарі даних садиб є учасниками конкурсу «Кращий благоустрій» минулих років.

Це тільки приклад декількох садиб із зразковим благоустроєм. Є ще багато господарів охайних садиб і прилеглих до них територій, які можуть долучитися до участі в конкурсі «Кращого благоустрою».

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]