Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На профільних комісіях розглянули бюджетні та земельні питання
2018-05-16

15 травня, у рамках підготовки сесії, було проведено два засідання постійних комісій: бюджетну та земельну. На засіданні бюджетної комісії, що працювала 15 травня, було опрацьовано проектні рішення з понад двадцяти питань, внесених на розгляд, у рамках підготовки сесії.

Одним із основних питань розгляду та обговорення бюджетної комісії була інформація про підсумки виконання міського бюджету за I квартал 2018 року. По цьому питанню доповідав начальник фінансового управління Сергій Скляр. Він повідомив, що за І квартал 2018 року бюджет міста виконано на 102,7 відсотка, при плані – 43695,4 тис. грн. надійшло – 44881,3 тис. грн., понад план отримано – 1185,9 тис. грн. Це більше проти відповідного періоду минулого року на 5261,8 тис. грн., або 113,3%. За підсумками виконання та з врахуванням розпорядників коштів, він запропонував внести зміни до показників міського бюджету на 2018 рік. Переважним чином вони стосуються реалізації цільових програм по галузях. Варто зауважити, що зміни до кожної з програм члени профільної комісії обговорювали досить ретельно. Запропоновувавши внесення змін до окремих програм, депутати в цілому підтримали підготовлені проектні рішення. Також депутати опрацювали підготовлені матеріали щодо затвердження рішень виконавчого комітету, прийнятих у міжсесійний період та розглянули депутатські запити.

       Проектні рішення у сфері земельного законодавства, підготовлені на затвердження чергової сесії, опрацювали на засіданні комісії з питань промисловості, приватизації та земельних ресурсів, 15 травня.  На порядку денному такі розглянули такі питання: про анулювання результатів земельних торгів від 20.04.2018року щодо продажу права оренди земельної ділянки за адресою: м. Миргород, вул. Хорольська,46 (лот № 21730); про поновлення договорів оренди земельних ділянок та надання в оренду земельних ділянок; про надання дозволів (згоди) на  виготовлення документацій із землеустрою; про затвердження та погодження документацій із землеустрою; про дозвіл на викуп земельних ділянок; про припинення з громадянами договорів оренди, прав на земельні ділянки та зарахування земельних ділянок до земель запасу; про поновлення громадянам договорів оренди земельних ділянок та надання в оренду земельних ділянок; про надання громадянам дозволів (згоди) на розробку документацій із землеустрою; про надання громадянам дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок (із земель запасу); про відмову громадянам у наданні дозволу  на розробку документації із землеустрою; про затвердження громадянам документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]