Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На Полтавщині розпочався набір до патрульної поліції
2015-09-23

У місті Кременчук процес формування поліції стартував 21 вересня, а у Полтаві – 23 вересня. Участь в конкурсі може взяти кожен громадянин України, не залежно від статі, віком від 21 до 35 років, який фізично розвинений, має водійське посвідчення не нижче категорії «В», не має судимостей, вільно володіє українською мовою та прагне змін.

Набір до патрульної поліції Полтави розпочався у середу, 23 вересня, о 9-й годині ранку в приміщенні Полтавської обласної ради за адресою: місто Полтава, вулиця Жовтнева, 45 та триватиме також протягом трьох тижнів.

Щоб потрапити до лав поліцейських, кандидат повинен подати анкету до приймальної комісії, пройти перевірку загального рівня знань та фізичної витримки (біг на 100 і 1000 метрів, підтягування для чоловіків та віджимання для жінок), пройти медогляд та психодіагностичний тест. Після чого майбутнього курсанта чекає співбесіда, теоретичне та практичне навчання, а після складання іспиту - відповідальна та перспективна робота.

Для складання анкети кандидат повинен мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення водія не нижче категорії «В».

Приймальні комісії працюватимуть:

У місті Кременчук - з 21 вересня по 12 жовтня з 9:00 до 18:00, крім вихідних та святкових днів за адресою: місто Кременчук, бульвар Пушкіна, 2

У місті Полтава – з 23 вересня по 14 жовтня з 9:00 до 18:00, крім вихідних та святкових днів за адресою: місто Полтава, вулиця Жовтнева, 45

Відбір кандидатів почнеться з 13 жовтня в Кременчуці та з 15 жовтня в Полтаві, після чого майбутнього курсанта черкає співбесіда, теоретичне та практичне навчання та робота в новій поліції України.

Поліцейські отримають стабільну роботу, гідну зарплатню, перспективу кар’єрного росту в принципово новій системі охорони правопорядку.

Телефон гарячої лінії 0 800 507 102 розпочне свою роботу в Кременчуці з 21 вересня, у Полтаві – з 23 вересня та буде працювати з 9:00 до 18:00.

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]