Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На Полтавщині достроково почали виплачувати пенсії за березень
2022-03-03

Незважаючи на введений в країні воєнний стан, з 2 березня літні люди почали одержувати соціальні гарантії за поточний місяць. На кінець дня у повному обсязі профінансовані пенсії колишніх військовослужбовців, а також пенсійні виплати тих, хто одержує виплати через поштові відділення та банківські установи, – з 4 по 10 березня і з 4 по 9 березня відповідно.

Причому переважна більшість пенсій перераховані на підставі урядової постанови від 16 лютого п.р., тому виплати почнуть надходити у підвищених розмірах. Звичайно, лише у тих випадках, коли підвищення законодавчо обґрунтовані.

Як зазвичай буває під час масових перерахунків, збільшення виплат у кожного пенсіонера буде різним, адже розраховується показник індексації за спеціальною формулою з урахуванням зростання інфляції і збільшення середньої заробітної плати за три попередні роки.

Найбільша кількість людей – понад 108 тисяч – одержать підвищення до ста гривень. Близько 89 тис. пенсій зростуть на суму від ста до двохсот гривень.

Зважаючи на те, що люди свого часу мали різні заробітки і мають у підсумку різну тривалість страхового стажу, зафіксовані і більш суттєві суми підвищень, зокрема::

  • 350 – 400 гривень – 16, 3 тис. осіб;
  • 400 – 450 гривень – 19,3 тис. осіб;
  • 450 - 500 гривень – 19,3 тис. осіб.

У деяких полтавських пенсіонерів – а таких майже 26 тисяч – у березні пенсії зростуть на тисячу і більше гривень.

 

          Крім того, тим людям, чиї пенсії не підпадають під індексацію (були призначені протягом останніх трьох років), з 1 березня буде здійснена щомісячна доплата у розмірі 135 грн.

 

Головне управління Пенсійного фонду

України в Полтавській області

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]