Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На бюджетній комісії обговорили фінансову підтримку "Миргородводоканалу"
2019-11-13

13 листопада відбулося друге засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, інвестицій та підприємництва. До порядку денного було внесено питання, які депутати залишили на доопрацювання, що виникли у ході роботи комісії, 8 листопада. Основні проєкти рішень стосувалися подальшої  роботи "Миргородводоканалу". Як відомо, рішенням сесії Полтавської обласної ради, це підприємство передано на баланс Миргорода. Нині відповідною комісією готується передавальний акт. На черговій сесії міської ради депутати мають визначитися з подальшою долею цього стратегічного об'єкта.

Оскільки на  підприємстві "Миргородводоканал" склалася критична ситуація з виплатою заборгованої зарплати та матеріально-технічною базою, депутати скурпульозно обговорили рішення, пов'язані із фінансовою підтримкою цього підприємства. Вони дискутували по фінансових розрахунках, зроблених по підприємству, акцентували на тому, що потреби, викладені у документах, значні. Разом з тим, висловили розуміння важливості подальшого функціонування водопровідно-каналізаційного господарства. Також комісія звернулася до в.о. директора цієї установи Олега Говорухи переглянути вказані потреби, сконцентрувати зусилля на першочергових заходах і забезпечити надання відповідних послуг мешканцям. Бюджетна комісія також досить ретельно опрацювала нову редакцію Статуту підприємства, надала окремі рекомендації.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]