Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Мистецтво виховання
2015-02-24

Виховання завжди дуже конкретне. У тому розумінні, що реалізується через конкретні ситуації й прийоми, які задають стиль, дух, життєвий нерв взаємин вихователів і вихованців чи то у сім’ї, чи то в школі. Дійство виховання нагадує роботу вишивальниці, що тонким шовком найрізноманітніших відтінків кладе нитку за ниткою, аж допоки не починає вимальовуватись на полотні той чи інший образ, глибокий і змістовний. Виховання – це, безумовно, мистецтво. Мистецтво виховання майбутнього нашої держави.

А яким же повинен бути той, від кого залежить щастя наших дітей, розквіт і становлення нашої нації?  Якою є роль класного керівника у формуванні позитивних якостей особистості учнів, практичного розвитку їх індивідуальних здібностей, інтересів і потреб? Саме так звучала тема семінару – практикуму заступників директорів з виховної роботи шкіл міста, методистів позашкільних установ, який відбувся на базі ЗОШ №7.

У ході семінару було розглянуто досвід навчального закладу щодо надання методичної допомоги класним керівникам у створенні умов для індивідуального розвитку творчої особистості учня. Досвідом поділилася заступник директора з виховної роботи ЗОШ №7 Василова І.В.

Учасники семінару оглянули виставку творчих робіт учнів і педагогів та взяли участь у святковому дійстві «Масляна», яке підготували школярі та їхні батьки разом з педагогами Гилюн С.М. (класний керівник 10 кл.), Ксьонз О.М. (класний керівник 5 кл.), Драгуцан С.О. (класний керівник 2 кл.), Глушко Л.В. (класний керівник 8 кл.), Пелих Н.В. (класний керівник 4 кл.), Артеменко О.Є. (педагог - організатор) та Яременко В.С. (учитель музичного мистецтва).

    Насамкінець присутні поділилися власним досвідом організації виховної роботи у своїх навчальних закладах та виробили відповідні методичні рекомендації.

Т.І. Даценко,  завідувач  методичного  кабінету  відділу  освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]