Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородців удостоєно почесними відзнаками
2022-08-19

На 22-й сесії, яка відбулася 18 серпня, депутати ухвалили низку важливих питань для забезпечення життєдіяльності і обороноздатності громади та відзначили земляків, які протистоять російським окупантам на різних фронтах. У роботі сесії взяли участь 23 депутати, вів засідання міський голова Сергій Соломаха.

Перші рішення стосувалися відзначення жителів Миргородської міської територіальної громади, які проявили мужність, героїзм, незламність духу у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та віддали життя за Україну. 13 миргородцям, які не повернулися з поля бою, присвоєно звання "Почесний громадянин міста Миргорода" (посмертно). Це наші відважні захисники, які стали ангелами-охоронцями:

-Герой України, майор Степан Чобану,

-молодший лейтенант Олександр Шуба,

-молодший сержант Геннадій Макуха (с.Петрівці),

-старший сержант Володимир Шульгін,

-старший солдат Михайло Семеняк,

-солдат Владислав Омеляненко (с. Шахворостівка),

-лейтенант Владислав Ревенко (м.Кривий Ріг),

-солдат Юрій П’ятниця (с. Трудолюб),

-солдат Олександр Степанько   (с. Єрки),

-солдат Руслан Вахневський,

-солдат Тимофій Закаблук,

-молодший сержант Роман Барабаш,

-солдат Артем Ганженко.

Світлу пам'ять всіх полеглих Героїв депутати вшанували хвилиною мовчання.

Наступі ухвалені рішення стосувалися фінансових показників місцевого бюджету. Оскільки питання про виконання показників дохідної та видаткової частин бюджету детально розглядали  й обговорювали на засіданнях  профільних депутатських комісій, то депутати одноголосно затвердили звіт про виконання бюджету Миргородської міської територіальної громади за перше півріччя 2022 року і  підтримали запропоновані до кошторису зміни. Кошти спрямували на реалізацію цільових програм по галузях, зокрема на підтримку та розвиток КНП "Миргородська лікарня інтенсивного лікування"; на підтримку та розвиток Міської телестудії "Миргород"; на придбання матеріалів та проведення поточних ремонтів закладів освіти; на виготовлення проєктно-кошторисної документації та капітальний ремонт приміщень бібліотек у селах; на реалізацію програм, пов'язаних з підготовкою молоді до військової служби і підтримки заходів мобілізації та забезпечення територіальної оборони; на капітальний ремонт  та реконструкцію житлового фонду громади; на придбання предметів та матеріалів комунальним підприємствам; на збільшення резервного фонду бюджету міської територіальної громади.

Загалом на сесії було проголосовано рішення з 50 питань.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]