Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці вшанували воїнів-інтернаціоналістів
2016-02-15

У Миргороді біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення військ із Республіки Афганістан. У заході взяли участь представники міської та районної влади, учасники бойових дій на території інших держав та члени їх родин, учасники антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, громадськість, ЗМІ.

До учасників заходу звернувся міський голова Сергій Соломаха. Він подякував ветеранам за їхню честь, мужність і стійкість. Міський голова зауважив, що учасники війни в Афганістані були й залишаються у пам’яті солдатами, котрі належно виконали свій військовий обов’язок, бережуть бойове братерство, беруть активну участь у громадському житті та допомагають захищати кордони України на Сході.

Пам’ять воїнів-афганців та українців, які загинули внаслідок бойових дій на території інших держав та на Сході України, вшанували хвилиною мовчання. У ході мітингу-реквієму міський голова Сергій Соломаха та його заступник Костянтин Кірпосенко вручили воїнам-афганцям Почесні грамоти Миргородської міської ради. За словами голови Миргородської міської спілки ветеранів Афганістану Миколи Кваші, не всі змогли бути присутніми на заході. Серед них є й такі, що наразі несуть службу в зоні АТО: Олександр Рябчун, Геннадій Кундін та Геннадій Глобін.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]