Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці вшанували Великого Кобзаря
2018-03-09

9 березня виповнюється 204 роки з Дня народження великого українського поета, художника і прозаїка Тараса Григоровича Шевченка. З нагоди цієї дати миргородці декламували вірші поета та поклали квіти до пам'ятника Кобзареві. Вшанувати українського генія прийшли представники влади, трудових та учнівських колективів, громадських організацій.

У День народження світоча українського народу Тараса Шевченка  миргородці згадали  його особливе значення  для України, велетенський внесок у пробудження і формування національної свідомості українського народу, в розвиток української та світової культури.

Про творчість і життя поета написано велику кількість книг і знято безліч фільмів. Є у творчості Шевченка і твори, написані в Миргороді. Про перебування Тараса Шевченка в миргородському краї розповів директор краєзнавчого музею Андрій Фесенко.

Тараса Шевченка називають духовним символ України та її прагнення до волі. До нових і нових поколінь він приходить разом із усвідомленням своєї історії та свого призначення. Разом з його творами діти пізнають глибинний зміст образів та вчаться любити свою країну, зазначила голова міського методичного об'єднання вчителів-словесників Ольга Ксьонз.

Переможці конкурсу читців "Тарасовими шляхами" декламували уривки з творів Кобзаря.

У знак поваги і шани до Великого Кобзаря учасники заходу поклали квіти до підніжжя пам’ятника борцю за свободу та незалежність України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]