Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці відзначили День Незалежності України
2015-08-27

24 серпня на центральній площі міста відбулись народні гуляння та святковий концерт з нагоди головного державного свята.

Святковий настрій миргородцям та гостям міста створив народний духовий оркестр ім.І.І.Шатравки під керівництвом Ю.Козаченка. Зацікавила численних охочих і акція «Ми – українці!», яку проводив центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Відкрили концертну програму вихованці молодшої групи народного ансамблю народного танцю «Променад». Свій талант та натхнення дарували глядачам солісти Марина Шевченко, Валерій Лимаренко, Валерія Кибенко, гурт «Aina wave».

Миргородці мали змогу ще раз привітати з перемогами на конкурсі «Art waves» (Кирилівка, серпень 2015 року) талановитих вихованців народної студії естрадного вокалу «Соняшник» - шоу-групу «Справжні дівчата», Марину Савісько та Євгенію Троцак.

Ми познайомились з новим миргородським колективом – вокально-інструментальним гуртом «New garage», який створений при колективі художньої самодіяльності філії ПрАТ ЛОЗ “Миргородкурорт”-Багатогалузеве підприємство комунального господарства. Хлопці грають разом лише з квітня поточного року, але вже мають достатній репертуар із власних пісень, які розкривають важливі суспільні проблеми.

Головною родзинкою був гурт зі Львова «Wszystko», виконавці якого зачарували гостей свята талантом, артистичною харизмою, професійною грою на музичних інструментах. Приємним фактом було те, що фронтмен групи - наш земляк Зіновій Карач.

«Любіть Україну!» - звучало у виступі кожного з артистів і це знаходило відгук у серцях присутніх на святі.

Відділ культури і туризму міської ради.

Фото – Едуард Робатень, Євгенія Рудновська

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]