Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці! Підтримаймо всесвітню кампанію Година землі 2018
2018-03-23

24 березня в Україні  проводиться всесвітня кампанія Година Землі. У суботу, 24 березня 2018 року о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину – Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для збереження природи нашої планети. Година Землі 2017 року була безпрецедентним успіхом – приєдналося більше 7000 міст у 187 країнах по всьому світі. Серед тих, хто підтримав подію, були мери міст Париж, Гонконг, Ріо-де-Жанейро, відомі політики, діячі культури та багато інших. В Україні до кампанії долучилися більше 50 міст та містечок, у тому числі Київ, Одеса, Львів, Харків, Полтава, Миргород, Кривий Ріг та інші.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, кампанія наголошує на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання природних ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Крім того, цього року Година Землі в Україні робитиме акцент на зв’язку людини з природою і впливі наших споживацьких звичок на планету.

В Конституції України (ст. 16) зазначено, що одним із основних обов’язків держави є забезпечення екологічної безпеки і підтримання екологічної рівноваги на території України, що повною мірою відповідає меті кампанії.

Кампанія проводиться з ініціативи найбільшої та найдосвідченішої природоохоронної організації у світі – Всесвітнього фонду природи (WWF).

Звертаємося до миргородців долучитися до всесвітньої кампанії, що  сприяє  як збереженню довкілля – середовища існування людини, так і міжнародному іміджу України, та продемонструвати  участь  світлинами, відеороликами у соціальних мережах, ЗМІ.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]