Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці на Полтавському туристичному форумі
2019-08-15

Як сформувати ринок послуг гостинності, створити і продати туристичний продукт? Цю тему порушили на Полтавському туристичному форумі. Учасниками дискусії були і представники Миргорода.

Масштабний форум, який відбувся 14 серпня у заміському готельно-ресторанному комплексі Relax Park Verholy, об'єднав близько 200 представників малого та середнього бізнесу, влади,туристичної та суміжних галузей у Полтавському регіоні.

Форум складався із трьох сесій. На двох перших йшлося про те, як правильно донести цільовій аудиторії туристичний продукт і чому громадам і бізнесу важливо спільно працювати над розвитком туризму. Учасники форуму обговорили, що необхідно зробити, аби підприємства галузі гостинності Полтавщини мали доступ до свого споживача, потенційного попиту на послуги. Говорили про формування ринку послуг гостинності, створення туристичних продуктів та обмінювалися досвідом.

Експерти поділилися із присутніми власним досвідом, розбираючи власні кейси, провели майстр-клас по виготовленню полтавської галушки.

Організатор заходу – Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Дніпро, заснований при Дніпропетровській Торгово-промисловій Палаті за підтримки ЄБРР.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]